вівторок, 29 січня 2013 02:42

"Капуста – не найгірше покарання для таких політиків як Жириновський" – нардеп

"Капуста – не найгірше покарання для таких політиків як Жириновський" – нардеп
Бригинець вважає, що таке покарання з капустою було би більш доречним для українських політиків. Фото: glavcom.ua

Народний депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець вважає, що на заяви іноземних політиків, з якими українське суспільство незгодне, повинна реагувати влада цивілізованих способом.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua, аналізуючи випадок із киданням квашеною капустою в російського опозиціонера Володимира Жириновського українською журналісткою.

"Я не вважаю за потрібне взагалі якимось чином фізично реагувати на заяви іноземних політиків. Тому що насправді не вони впливають на політичну ситуацію в Україні. І вимагати від влади адекватно реагувати на певні заяви іноземних політиків – це абсолютно нормально. Я впевнений, що в тому випадку, коли в нас є незгода з заявами там Путіна, Жириновського чи ще когось і таких заяв дуже багато, то на них треба реагувати цивілізованим способом", – зазначив нардеп.

"З іншого боку, я розумію людину, яка так діє через те хамство, яке є стосовно України у багатьох іноземців, у тому числі й Жириновського. Думаю, капуста – це не найгірше покарання для таких політиків. Кожен, хто захищає будь-яку позицію в будь-якій країні світу, завжди може знайти за що кинути капустою в Жириновського. Тому що він епатажний політик, який ображає всіх наліво й направо", – додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жириновський не заявляв у міліцію з приводу нападу на нього дівчини з капустою

Бригинець вважає, що таке покарання з капустою було би більш доречним для українських політиків.

"Тому що вони прямо впливають на розвиток нашої Української Держави. Вони не голосують своїми картками, не вивчають закони, не призначають позачергові сесії, коли для цього є всі законні підстави, не випускають нардепів із України. Тобто роблять безліч порушень, які показують нашу державу як нецивілізовану. У цьому випадку, на жаль, важко пригадати ще якусь публічну історію, крім квітів і Табачника", – зауважив опозиціонер.

Він переконаний, що будь-які образливі вислови Жириновського щодо України на совісті українських політиків.

"Мені здається, якщо ми хочемо впливати самі на розвиток країни, то треба вчитися розуміти, що наші політики винні у певних проблемах держави, а не Жириновський. І наші політики винні зокрема й у тому, що робить Жириновський стосовно України. Адже саме влада повинна реагувати на його заяви чи якісь певні конкретні тексти", – підкреслив Бригинець.

Зараз ви читаєте новину «"Капуста – не найгірше покарання для таких політиків як Жириновський" – нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

73

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути