четвер, 18 липня 2013 12:27

Каплін обіцяє, що мітинг під МВС не будуть політизувати
5

Фото: Фото: gazeta.ua

До будівлі МВС в Києві прийшло троє людей з Врадіївки Миколаївської області. Вони доєдналися до мітингувальників, яких загалом кілька сотень.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Я розумію, що сьогодні буде багато провокацій як від політиків, так і від інших людей, але я можу покласти руку на серце і заявити, що ми йшли 500 км для того, щоби люди побачили портрети закатованих міліцією дітей, та дізналися про те, що відбувається в країні", - сказав народний депутат від партії "УДАР" Сергій Каплін, який йшов з людьми з Врадіївки.

Наразі під МВС мітинг продовжується. Люди тримають прапори трьох опозиційних сил. Однак як запевняє Каплін ввечері на мітингу, який запланували громадські активісти та інші учасники ходи, не буде жодної партійної символіки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під МВС принесли булаву зі свинячою головою й портретом Януковича

"Ми знімаємо весь партійний одяг і символіку і будемо на майдані як прості громадяни. Ми в жодному разі не збираємося політизувати це питання", - запевнив Каплін.

На мітингу люди скандують "Захарченка — у відставку". Врадіївців, які пішли до міністерства, пропустили на зустріч до Захарченка. До них вийшов представник міністра. Однак до МВС він запросив лише народних депутатів.

Нагадаємо, що сьогодні координатор руху "Спільна справа" Олександр Данилюк заявив, що учасники ходи із Врадіївки розділилися на дві групи. Представники політичних сил вирішили провести акцію окремо від врадіївчан. За його словами, люди, які пройшли по Україні, мали намір провести сьогодні о 18.00 акцію на Майдані. Однак зранку деякі представники політичних партій, нікого не попередивши, відділилися від протестувальників та самотужки пішли у центр Києва.

/media/video/507494/1_507494.mp4

Зараз ви читаєте новину «Каплін обіцяє, що мітинг під МВС не будуть політизувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути