субота, 06 квітня 2013 18:28

Калєтнік пророкує нові "тушки" в опозиції

Калєтнік пророкує нові "тушки" в опозиції
Ігор Калєтнік Фото: golos.com.ua

Декілька депутатів можуть вийти із фракції опозиції вже найближчим часом, оскільки всередині лав опозиції немає єдності.

Таку думку висловив перший заступник голови Верховної Ради, член ЦК Президії КПУ Ігор Калєтнік в інтерв'ю "Голосу України", коментуючи вихід чотирьох народних депутатів з фракції "Батьківщина".

"Дата виборів ще невідома, а опозиція вже не може визначитись із єдиним кандидатом. Конфлікти в партії вже винесені у публічну площину. Тому спостерігаючи за цими конфліктами, окремі депутати з "Батьківщини" прийняли таке рішення, яке показало справжню сутність навіть не опозиції, а "Батьківщини" зокрема. Ці люди - не останні серед депутатів, які вийдуть із фракції опозиції. У найближчий час фракцію покинуть ще декілька чоловік", - сказав він.

Калєтнік також відзначив, що вихід чотирьох депутатів з фракції "Батьківщини" підтверджує той факт, що формування списків цієї політичної сили для участі у парламентських виборах 2012 року відбувалось не прозоро.

Нагадаємо, 4 квітня з парламентської фракції ВО "Батьківщина" вийшли четверо народних депутатів, Віталій Немілостівий, Роман Стаднійчук, Олег Канівець та Ігор Скосар.

Зараз ви читаєте новину «Калєтнік пророкує нові "тушки" в опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути