четвер, 21 листопада 2013 18:24

"Калузький парєньок" Азаров не прийде до депутатів — Бондаренко

"Калузький парєньок" Азаров не прийде до депутатів — Бондаренко
Фото: reporter.pl.ua

Поки важко спрогнозувати, як завтра в парламенті діятиме опозиція. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат з "Батьківщини" Володимир Бондаренко.

"Ми сьогодні висловили думку, що треба було б завтра "калузькому парєньку" (прем'єру Миколі Азарову - Gazeta.ua) прийти до Верховної Ради та розказати, що відбувається. Але він точно не прийде. Вже висловився. Тепер поїде до Москви. До цього він був готовий більше, аніж до євроінтеграції", - зазначив він.

Нардеп впевнений, що відсутність президента в Україні та заява уряду про призупинення євроінтеграції скоординовані із Росією. "У нас немає українського уряду. "Калузький парєньок" є найбільш яскравим представником лобістів сусідньої держави, які займають найвищі посади. Їхня система ніколи не давала гарантій, що Україна піде тим шляхом, який для неї був би природнім. Завжди був присутній фактор російської команди, яку давали гласно і негласно. Таємні візити свідчили про те, що там жорстко розказували, що робити, шантажуючи справами юності та молодості", - наголосив Бондаренко.

За словами політика, українців не повинна покидати надія щодо підписання Угоди про асоціацію. "У 2004 році було трохи легше, бо влада була більш толерантна. Ми могли сходити до президента з вимогами. Мали більш-менш рівномірну ситуацію в судовій системі. Сьогодні всього цього немає. Ми живемо в країні тотальної диктатури. Вона була нав'язана повзучими методами, починаючи із незаконного скасування Конституції. Але життя все рівно залишає шанси та надію", - зауважив депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Калузький парєньок" Азаров не прийде до депутатів — Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути