вівторок, 15 березня 2016 06:55

Кабмін оприлюднив план дій на 2016 рік

Кабмін оприлюднив план дій на 2016 рік
Фото: kmu.gov.ua

Уряд оприлюднив план дій Кабінету Міністрів України на 2016 рік. Про це повідомляє прес-служба КМУ.

Основа цього плану – це 379 конкретних, предметних завдань, які повинен виконати Кабмін разом з Парламентом і Президентом. "Кожне завдання містить зрозумілі для кожного заходи, відповідальних виконавців, строки виконання та очікувані результати", - йдеться у повідомленні.

Документ складається із чотирьох розділів: "Незалежна європейська країна", "Децентралізація – стратегія національного розвитку", "Турбота про кожного" та "Сприятливі умови для бізнесу". Повний текст документу доступний на сайті уряду.

Раніше повідомлялось, що прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на зустрічі з головами фракцій і президентом заявив, що готовий піти у відставку, якщо коаліція запропонує нового прем'єра з планом дій.

Нагадаємо, 16 лютого у Верховній Раді забракло голосів для відставки уряду Яценюка. За процедурою, це ж питання винести на розгляд парламенту можна буде лише на наступній сесії.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін оприлюднив план дій на 2016 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути