Ексклюзиви
четвер, 07 лютого 2013 20:19

Із черкаського опозиціонера вимагають 800 тис. за зламаний на виборах ліфт

Із черкаського опозиціонера вимагають 800 тис. за зламаний на виборах ліфт
Із опозиціонера вимагають компенсацію за ліфт, який зламав загін "Беркуту" під час штурму приміщення канівської ОВК. Фото: sito.uol.ua

Керівник комплексу "Авторіка" у місті Каневі Черкаської області звернувся до опозиціонера та неформального переможця парламентських виборів у 197-му Канівському окрузі Леоніда Даценка з проханням відшкодувати кошти за зламаний ліфт.

Під час виборчої кампанії у комплексі перебувала окружна виборча комісія. Ремонт ліфту директор закладу оцінив у 800 тисяч гривень.

"Насправді ліфт було зламано під час штурму загоном "Беркута" приміщення канівської ОВК, – каже Леонід Даценко. – Це зафіксовано на відеокамеру. Оскільки влада й особисто президент Віктор Янукович зробили все, аби не визнати мене переможцем, то я порадив директору комплексу звернутися за відшкодуванням до трьох осіб: міністра внутрішніх справ Захарченка, чиї підлеглі ламали двері і трощили все підряд на своєму шляху, голови Канівської ОВК Онищенка, який викликав загін "Беркуту", та мого суперника Богдана Губського, з ініціативи якого відбувалися всі ці протиправні дії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черкаські опозиціонери виявили "регіоналівський" звіт роботи чиновників на виборах

За словами опозиціонера, керівник закладу звернувся зі скаргою про зламаний ліфт не тільки до нього.

"Наскільки я знаю, директор вокзалу вже телефонував до народного депутата Андрія Шевченка і теж просив допомоги у відшкодуванні збитків. Гадаю, що чоловікові треба перестати соромитися і вимагати відшкодування збитків у прямих винуватців – представників влади", - наголосив Даценко.

Нагадаємо, за підсумками парламентських виборів Леонід Даценко обігнав Богдана Губського майже на 5 тисяч голосів. Однак, за словами опозиціонерів, представники ОВК сфальшували 18 дільничних протоколів і визнали переможцем саме Губського. Щоб вивезти сфальшовані протоколи до Києва, голова Канівської ОВК Максим Онищенко викликав загін "Беркута", який виламав двері і силою вдерся до приміщення.

Зараз ви читаєте новину «Із черкаського опозиціонера вимагають 800 тис. за зламаний на виборах ліфт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути