четвер, 07 лютого 2013 18:36

Черкаські опозиціонери виявили "регіоналівський" звіт роботи чиновників на виборах

Черкаські опозиціонери стверджують, що їм потрапив до рук документ, призначений виключно для обласного та всеукраїнського керівництва Партії регіонів. У ньому – характеристика роботи кожного керівника районної адміністрації та кількох мерів міст на минулих парламентських виборах.

 

"Більшість голів РДА заслужили негативну оцінку, – каже невизнаний переможець від Об'єднаної опозиції на 197 Канівському окрузі Леонід Даценко. – Напроти більшості прізвищ – напис: "Компанію вів мляво і безініціативно". Найбільше дісталося голові Звенигородської РДА Миколі Череднику. Однопартійці доповідали на Київ, що "зафіксовані ознаки сприяння Чередником непровладним кандидатам. Ініціював конфлікт із провладним кандидатом Ничипоренком В. В. Загалом працював пасивно". Отримав на горіхи керівник Лисянської РДА Володимир Оникієнко, бо "допустив до введення до складу ДВК осіб, які лобіювали інтереси кандидата від об'єднаної опозиції". Голову Тальнівської РДА Миколу Бардадима звинуватили в тому, що "ініціював конфліктні ситуації".

 

За інформацією документа, на гарну оцінку керівництва заслужили голови Городищенської, Золотоніської, Катеринопільської, Монастирищенської, Смілянської, Уманської та Чигиринської районних адміністрацій.

 

"Ще дошкульніша оцінка була дана міським головам, – каже Даценко. – На думку невідомих авторів, міський голова Черкас Сергій Одарич організацію виборчого процесу в місті поклав на секретаря та першого заступника. Натомість Василь Гончаренко з Ватутіного провинився тим, що у процесі підготовки до виборів "не були задіяні соціальні працівники". Мер Канева Віктор Ніколенко "більше уваги приділяв співпраці з одним із мажоритарників". Міський голова Сміли не забезпечив виконання програм "Підвіз" та "Голосування вдома".

Нагадаємо, що на виборах до Верховної Ради Партія регіонів на Черкащині набрала 18% голосів, а в деяких районах цей показник не перевищував 8%.

Зараз ви читаєте новину «Черкаські опозиціонери виявили "регіоналівський" звіт роботи чиновників на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути