середа, 22 травня 2013 14:29

"Саме таких людей життя і карає" - Бондаренко пригадала Сніцарчук її заяву по сніжках під ВР

"Саме таких людей життя і карає" - Бондаренко пригадала Сніцарчук її заяву по сніжках під ВР
"Регіоналка" каже, що їй "дуже-дуже шкода" Ольгу Сніцарчук. Фото: livejournal.com

Народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко вважає, що журналістку 5 каналу Ольгу Сніцарчук життя покарало через її байдужу позицію щодо сніжкового обстрілу "регіоналів" під Верховною Радою навесні цього року.

Про це депутат розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Парламентський комітет завтра розглядатиме цю ситуацію. Міліція у перший же день відреагувала, упіймали підозрюваного. Під час самого конфлікту міліціонер відреагував на сьомій секунді конфлікту. Скажіть, хто міг оперативніше це зробити? У нас ловити злочинців уміють усі. Не кажу, що міліція свята. Можливо, вони десь і не допрацьовують. Але  у цьому випадку претензій до роботи правоохоронних органів у мене не може бути. Не знаю, хто завтра доповідатиме від міністерства внутрішніх справ щодо цього питання, але сподіваюся, що вони завтра дадуть вичерпні відповіді. Також сподіваюся на те, що прийде сама Ольга та її чоловік Влад Содель", - каже "регіоналка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніцарчук припустила, що на неї можуть "повісити" побиття 20-ти спортсменів

Вона нагадала, якою була реакція Сніцарчук на кидання сніжок у депутатів біля Верховної Ради навесні.

"Матеріал для роздумів. Ольга Сніцарчук у Фейсбуці 3 квітня написала таке: "Одразу зізнаюся, я голосно реготала через снігову атаку. Мені по фігу, хто ліпив і метав сніжки. Мені по фігу, чиї це депутати і депутатки, в яких поцілили. Реготала, побачивши, як наваляли снігом і прапором Табаловим просто тому, що мені смішно. А ви що хотіли, щоб їм ніжно шепотіли "банду геть", бла, бла, бла? Зізнаюся, на цьому етапі політичного розвитку України, мені навряд чи було б жалісно, навіть, якби в них метали лимонками. Тому всі ці цивілізаційні соплі тупо крокодилячі". Таке відношення - "мене це не стосується" спричиняє те, що саме таких людей життя і карає. Мені дуже-дуже шкода Ольгу. Уявляю, яке величезне приниження вона пережила, коли на неї нападали, обпльовували та обливали водою", - наголосила Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тітушко сидить весь такий культурний і розповідає мені у вічі, що захищав мене" - Сніцарчук

Депутат каже, що вона дуже не хотіла б, аби хтось опинився в епіцентрі сутичок на масових акціях.

"Але закликаю всіх у таких ситуаціях бути поблажливішим до інших. Позиція населення, журналістів, суспільства, експертів, коли своїх шкода, чужих - ні, спричиняє те, що насамперед страждають найбільш черстві люди. Я висловлюю від фракції Партії регіонів співчуття Ользі як журналістці та людині за те, що вона постраждала. Але й закликаю її хоча б з цієї миті не бути байдужою до проявів насильства, нетерпіння та випадків, коли заважають працювати людям на їхніх робочих місцях. Так поводиться "Свобода" щодо тих, хто виступає російською мовою у парламенті. Коли ми будемо без поділу на партійні кольори засуджувати такі явища, у нас багато що зміниться", - вважає вона.

Зараз ви читаєте новину «"Саме таких людей життя і карає" - Бондаренко пригадала Сніцарчук її заяву по сніжках під ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

247

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути