четвер, 06 лютого 2014 21:36

Ігнорування Майдану може призвести до неконтрольованих наслідків - Парубій

Ігнорування Майдану може призвести до неконтрольованих наслідків - Парубій
Андрій Парубій

Якщо влада не виконає вимоги Майдану, можуть початись більш активні дії, які важко буде контролювати. Про це в ефірі Громадського ТБ заявив нардеп Андрій Парубій.

"Кожен день затягування збільшує напругу на Майдані. Якщо вони думають, що відставкою Кабінету міністрів чи скасуванням законів (16 січня - ред.) вони зняли напругу, то це неправда. І вони зовсім не усвідомлюють і не розуміють, яка напруга є на Майдані", - розповів комендант Майдану про настрої, які панують на барикадах.

За його словами, зараз ситуація повернулась до нульового циклу - до 21 числа (січня - ред.), до вечора. Жодна вимога, яка ставилась владі до того числа, не була виконаною.

"Якщо вони не будуть виконані, я вам говорю відверто, як людина, яка живе на Майдані цілодобово, яка спілкується з людьми щоденно, я не можу гарантувати, що не відбудеться якихось більш активних дій, які важко буде контролювати. І ми тому закликаємо людей з Партії регіонів, з більшості Януковича і його оточення, що ті вимоги, які є, мають бути виконані і якомога швидше. І затягування саме по собі є провокацією проти Майдану", - сказав Парубій.

Нагадаємо, до головних вимог Майдану відносяться звільнення з ув'язнення усіх активістів, що були затримані від початку протестних акцій, повернення до Конституції зразка 2004 року та дострокові вибори глави держави.

Зараз ви читаєте новину «Ігнорування Майдану може призвести до неконтрольованих наслідків - Парубій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути