вівторок, 30 вересня 2014 14:05

Хорошковський доводить, що не залишав Україну, а був на заробітках - ЗМІ

Хорошковський доводить, що не залишав Україну, а був на заробітках - ЗМІ
tsn.ua

Журналісти, які подали судовий позов з вимогою скасувати реєстрацію Валерія Хорошковського кандидатом в народні депутати, "в шоці" від дій відповідача.

Про це у Facebook пише журналіст Сергій Лещенко.

"Отримали у суді документи ЦВК. Усі просто в шоці. Це - новий поворот у справі про зняття Хорошковського з виборів. Оцініть "красоту ігри"! 15 вересня 2014 року датований протокол з'їзду партії "Сильна Україна", де Хорошковський вказаний "тимчасово не працює". 16 вересня Хорошковський подав до ЦВК автобіографію, де вказав, що з 2012 року "тимчасово не працює". 17 вересня Хорошковському під анестезією роблять операцію на плечі в Ізраїлі. Після чого він "прозріває" і 21 вересня подає до ЦВК "уточнену" автобіографію, де Хорошковський "пригадує", що з грудня 2012 по 2014 рік він працює головою ради юристів у фірмі свого адвоката Порохняка "Київська правнича компанія". Ця ж компанія начебто відрядила Хорошковського за кордон на 14 місяців, з грудня 2012 по березень 2014. На підставі цього Хорошковський намагається довести, що він не порушує норму про 5 років проживання в Україні. І за інформацією Прикордонної служби, Хорошковський вперше з грудня 2012 повернувся до України тільки 21 вересня 2014 року. Тобто його не було в Україні 21 місяць! Наш чудовий адвокат Тетяна Козаченко каже, що це все просто "знущання"", - написав Лещенко.

Нагадаємо, що позов до Київського апеляційного адмінсуду України подали кандидати від "Блоку Петра Порошенка" журналісти Сергій Лещенко, Мустафа Найєм та Світлана Заліщук.

Зараз ви читаєте новину «Хорошковський доводить, що не залишав Україну, а був на заробітках - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути