середа, 13 лютого 2013 10:50

Хакери зламали поштову скриньку прес-служби "Батьківщини" і спамили з неї про Власенка

Хакери зламали поштову скриньку прес-служби "Батьківщини" і спамили з неї про Власенка
Зі зламаної скриньки розіслано фальшиве повідомлення щодо заяви депутата Сергія Власенка. Фото: aif.ru

Поштову скриньку працівника прес-служби ВО "Батьківщина" Наталії Лисової було зламано і з неї розіслано фальшиве повідомлення щодо заяви депутата Сергія Власенка.

Про це повідомила "Українській правді" сама Лисова, прес-секретар голови комітету Верховної Ради з питань євроінтеграції Григорія Немирі.

У фальшивому листі, розісланому ЗМІ нібито Лисовою, йшлося про те, що "заява Сергія Власенка щодо фактів його переслідування, розповсюджена прес-службою у понеділок, 11 лютого, була визнана передчасною та поспішною, оскільки перелічені у ній факті не були до кінця перевірені та задокументовані".

Також у ньому говорилося, що повідомлення від 11 лютого "було розіслане прес-службою без попереднього узгодження з Сергієм Власенком та лідерами партії" і тому його слід вважати помилковим.

При цьому в листі зазначалося, що "спроби тиску, залякування та незаконного переслідування народного депутата Власенка та інших представників опозиції останнім часом справді посилилися" і "ВО "Батьківщина" володіє неспростовними підтвердженнями незаконного стеження за Власенком, зламу його електронної пошти та ін."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко заявив, що його електронну поштову скриньку зламали хакери

Прес-служба "Батьківщини" у заяві 13 лютого наголошує, що ці повідомлення, розіслані ЗМІ у ніч із вівторка на середу, "не відповідають дійсності і є черговою провокацією влади".

"У цьому "повідомленні" нібито від імені Наталії Лисової спростовується заява прес-служби партії "Батьківщина" стосовно сфальшованого інтерв'ю Сергія Власенка, яке оприлюднила агенція УНІАН. Наголошуємо, що партія "Батьківщина" володіє інформацією, що УНІАН сфальшував інтерв'ю Власенка за вказівкою Банкової", - заявляє "Батьківщина".

"В усьому світі ведеться боротьба з хакерами, натомість українська влада використовує їх у своїй брудній кампанії з дискредитації опозиції", - обурюються у партії Юлії Тимошенко.

Партія "Батьківщина" вимагає від режиму Віктора Януковича "припинити використовувати брудні методи проти опозиції" та просить ЗМІ не використовувати фальшиве повідомлення.

Зараз ви читаєте новину «Хакери зламали поштову скриньку прес-служби "Батьківщини" і спамили з неї про Власенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути