четвер, 28 квітня 2016 15:08

Гройсман розповів, коли влада зможе потурбуватися про людей

Гройсман розповів, коли влада зможе потурбуватися про людей
Фото: twitter.com

Позитивні зміни в суспільному житті можливі лише після зміни системи прийняття державних рішень.

Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман на зустрічі із представниками вітчизняного та іноземного бізнесу.

"Та система, яка є сьогодні, - не життєздатна. Ми не зможемо продукувати жодних ефективних рішень, ми не зможемо відроджувати національну економіку, відновлювати соціальну справедливість, турбуватися про тих, кому важко. Ми не зможемо створювати нові робочі місця, якщо ми не зможемо змінити систему прийняття рішень і систему, яка була створена за багато років нашої незалежності, яка усіх ставила у залежність і створювала тиск по суті своїй", - заявив Гройсман.

Він наголосив, що влада сама створила більшість обмежень, щоб зробити залежним бізнес. Зокрема, використовуючи механізми податкової системи, митниці та контролюючих інспекцій. Натомість необхідно змінити якість державного управління, забезпечити відкритість процесів.

Гройсман пообіцяв провести реформи податкової системи та митниці, дерегуляцію, співпрацю у рамках меморандуму із МВФ. Також уряд працюватиме над запровадженням механізмів публічної відкритої приватизації.

Крім того, новий Кабмін сприятиме подоланню корупції у судовій гілці влади, зокрема надаючи розголосу випадкам прийняття суддями неправомірних рішень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дні Порошенка та Гройсмана у політиці полічені - експерт

Раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заперечив звинувачення про свою залежність від Адміністрації президента.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман розповів, коли влада зможе потурбуватися про людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути