понеділок, 02 березня 2015 02:04

Гройсман: Без реформ транші МВФ Україну не врятують

Гройсман: Без реформ транші МВФ Україну не врятують
telegraf.com.ua

Транш МВФ є підтримкою для стабілізації ситуації в Україні, але він нічого не вирішить без реформування країни.

Про це заявив голова Верховної Ради України Володимир Гройсман в ефірі телеканалу "Інтер", передає кореспондент Транш МВФ является поддержкой для стабилизации ситуации в Украине, но он ничего не решит без реформирования страны.
Об этом заявил председатель Верховной Рады Украины Владимир Гройсман в эфире телеканала "Интер", передает корреспондент Укринформа.
"То, что мы сегодня говорим о транше МВФ - это поддержка или стабилизация ситуации, но это не решение вопросов в целом. Поэтому этот транш - это будет стабилизация на 4 года от потрясений и самое главное - за это время Украина должна быть реформирована. Иначе не надо ничего брать, иначе за 4 года мы придем туда, откуда мы пришли", - сказал он..

"Те, що ми сьогодні говоримо про транш МВФ – це підтримка чи стабілізація ситуації, але це не вирішення питань в цілому. Тому цей транш – це буде стабілізація на 4 роки від потрясінь і саме головне – за цей час Україна має бути реформована. Інакше не треба нічого брати, інакше за 4 роки ми прийдемо туди, звідки ми прийшли", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман: Без реформ транші МВФ Україну не врятують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути