четвер, 13 січня 2011 10:22

Гриценко каже, що ситуація в армії близька до катастрофи

Гриценко каже, що ситуація в армії близька до катастрофи

Українська армія не в змозі виконувати завдання навіть мирного часу.

Про це, представляючи законопроект про фінансування армії заявив голова парламентського комітету з питань нацбезпеки і оборони Анатолій Гриценко, повідомляє його прес-служба.

"Збройні Сили України сьогодні вже не в змозі виконувати навіть завдання мирного часу - бойове чергування, не кажучи вже про локалізацію конфліктів. Офіцерський склад деморалізований", - зазначив політик, підкресливши, що ситуація в армії близька до катастрофи.

За словами політика, очолюваним ним комітетом з питань нацбезпеки та оборони було надіслано письмове звернення до Ради національної безпеки і оборони (РНБО), а також голові Верховної Ради щодо неналежного фінансування Збройних Сил.

Депутат також підкреслив, що дану думка розділяє не тільки він, а й представники інших фракцій, які входять в парламентський комітет з питань нацбезпеки і оборони.

Лідер партії "Громадянська позиція" в черговий раз підкреслив, що кошти, які зараз виділили армії, - це бюджет руйнації.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Гриценко каже, що ситуація в армії близька до катастрофи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути