середа, 10 лютого 2010 13:40

Голосування по соцстандартах показало, чого варті обіцянки "Регіонів"

Голосування по соцстандартах показало, чого варті обіцянки "Регіонів"

Народний депутат від БЮТ Андрій Павловський заявляє, що обіцянки Партії регіонів покращити життя малозабезпечених сімей луснули, як мильні бульбашки.

Про це депутат сказав, коментуючи провал законопроекту "Про внесення змін до ст. 5 і 8 Закону "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім"ям" Михайла Папієва у Верховній Раді.

За свій же закон, про який так довго говорили перед виборами, люди Януковича віддали лише 2 голоси.

"Своєю поведінкою "регіонали" в черговий раз довели, що всі їхні гасла про покращення життя вже сьогодні - це звичайний популізм, красивий передвиборчий мильний міхур", - заявив Андрій Павловський, якого цитує офіційний сайт Юлії Тимошенко.

"Я б хотів звернути увагу людей, що ще кілька днів тому в телероликах Партія регіонів обіцяла "почути кожного", а тепер, коли перед ними постала навіть не влада, а лише її можливість, відмовляються від своїх обіцянок", - підкреслив Андрій Павловський, додавши, що регіонали Михайло Папієв та Олександр Стоян навіть просив головуючого не ставити законопроект N 1416, "щоб не соромитися".

Народний депутат підкреслив, що Партія регіонів в черговий раз довела, що може тільки обіцяти, а не виконувати, "а всі їхні" добрі "наміри спрямовані на те, щоб приспати увагу українських громадян".

9 лютого, за законопроект у другому читанні, що передбачає збільшення допомоги малозабезпеченим сім"ям до рівня прожиткового мінімуму, проголосували всього 203 депутата при необхідних 226 голосах.

Зокрема, Партія регіонів як автор проекту дала лише 2 голоси, БЮТ - 125, НУНС - 31, комуністи - 26, Блок Литвина - 19.

Після голосування депутати від БЮТ відверто сміялись над його результатами.

Наступною спробою прийняти законопроект буде засідання 16 лютого.

ЛИГА

Зараз ви читаєте новину «Голосування по соцстандартах показало, чого варті обіцянки "Регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути