субота, 22 грудня 2012 14:24

Глава Черкаської ОДА Тулуб нагадує Кагановича - Булатецький

Глава Черкаської ОДА Тулуб нагадує Кагановича - Булатецький
Микола Булатецький. Фото: procherk.info

Кандидат у депутати по скандальному 194 виборчому окрузі Микола Булатецький розповів про свої стосунки з депутато-"регіоналом" Володимиром Олійником та главою Черкаської ОДА Сергієм Тулубом.

"1994 року познайомився з нинішнім "регіоналом" Володимиром Олійником. Він балотувався на мера. Вночі під мостом розклеювали листівки. Він із своєю жінкою, а я із друзями. Виходить, один одного піймали. Тоді ж і потоваришували. Він ще порядний був. Коли став мером, послухався жінку. Вона сказала: "Хочеш, щоб люди тобі вірили – запроси заступником Булатецького". Якогось ранку подзвонив, запросив на зустріч. Я відразу відмовився. Каже, гаразд, але пройдемо на сесію. Там представив мене, як свого заступника. Депутати проголосували. Але я місяць на роботу не ходив. Не хотів нікуди йти зі свого училища. Потім зібрав колектив, посиділи, поплакали. Роботу в мерії згадую як страшний сон. Таким бідним я ніколи не був. Ледве зводив кінці з кінцями. Уся робота була – сидіти на зібраннях, святкувати день прокурора, день бухгалтера, день міліції. Зі словом треба було виступити. Букети завжди за власний рахунок купував", - розповів він.

За словами Булатецького, до Сергія Тулуба він відчуває крайню неприязнь.

"Страшна людина. Нищить і нагинає громадянське суспільство. Нагадує мені Кагановича. Читав, як він приїхав на Кубань у станицю Полтавську. Агітував козаків здавати хліб. Ті кажуть: "Бачили вже таких". Потім усю станицю заслали на Сибір. Тулуб такий як Каганович. Заслати не може, але інакомислія не терпить. В області лише двоє людей йому не підкорилися – я і Даценко (кандидат у депутати від 197 Канівського округу – ред.)", - зазначив Булатецький.

Повне інтерв'ю з Миколою Булатецьким читайте ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «Глава Черкаської ОДА Тулуб нагадує Кагановича - Булатецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути