пʼятниця, 20 вересня 2013 15:57

Герега призначила сесію Київради на 2 жовтня

Герега призначила сесію Київради на 2 жовтня
Фото: kyiv.comments.ua

Секретар Київради Галина Герега призначила на 2 жовтня пленарне засідання ХІІ сесії, йдеться у выдповідному розпорядженні.

Згідно з розпорядженням Гереги, пленарне засідання призначене на 10 годину ранку в залі засідань Київради на 4-му поверсі, передає Українська правда.

19 серпня Київрада провела позачергове засідання попри заяви опозиції про те, що вона нелегітимна. Під будівлею Київської міської держадміністрації і Київради тоді мітингували бюджетними, зібрані владою, і прихильники опозиції. Люди лізли всередину через вікно.

Тоді між представниками опозиції та працівниками "Беркуту" сталися сутички. Декілька народних депутатів зазнали ушкоджень від правоохоронців, зокрема: Степан Кубів ("Батьківщина"), Едуард Леонов ("Свобода") та Роман Чернега (УДАР).

10 вересня голова КМДА Олександр Попов закликав Київраду зібратися на наступне засідання на початку жовтня. Раніше депутат Олександр Бригинець заявляв, що засідання Київради може відбутись 3 жовтня. Він припустив, що це робиться тому, що цей тиждень несесійний у Верховній Раді і організатори сподіваються, що нардепи не прийдуть "заважати" Київраді.

Зараз ви читаєте новину «Герега призначила сесію Київради на 2 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути