неділя, 26 лютого 2017 03:20

Геращенко пояснив, як треба покарати Савченко

Геращенко пояснив, як треба покарати Савченко
Фото: Апостроф

На нардепа Надію Савченко потрібно скласти адміністративний протокол за незаконний перетин лінії розмежування. Про це написав народний депутат України Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

Геращенко вважає, що суд повинен визнати Савченко порушником порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко в окупованому Донецьку побувала в камерах з українськими полоненими

"Справжня мета поїздки, поставлена, швидше за все її кураторами, була незаконно перетнути лінію розмежування поза визначених законом контрольно-пропускних пунктів.

А значить показати, що при бажанні, хто завгодно може проїхати на тимчасово окуповану територію через позиції українських збройних сил, минаючи КПП, на яких відбувається облік і контроль осіб і транспортних засобів, що в'їжджають/виїжджають з цієї території", - пише Геращенко.

24 лютого Савченко приїхала на територію, підконтрольну ДНР, щоб відвідати українських військовополонених. Керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук заявив, що Служба безпеки попросить Савченко дати пояснення з приводу її поїздки до Донецька.

Також 24 лютого народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Тетяна Ричкова заявила, що Савченко підбурювала українських військовослужбовців залишити позиції у зоні АТО і їхати "скидати злочинну владу".

Зараз ви читаєте новину «Геращенко пояснив, як треба покарати Савченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути