неділя, 12 січня 2014 18:04

Геращенко оприлюднила фотографії "таємничої" книги Януковича
6

Фото: Фото з Facebook Ірини Геращенко

У мережі оприлюднено фотографії книги авторства президента України Віктора Януковича, гонорари якого становлять 16 млн гривень. Народний депутат Ірина Геращенко опублікувала їх у себе на сторінці в Фейсбук.

"Історичний" момент! Нарешті я знайшла серед своїх знайомих людину, що володіє книгою автора, гонорари якого становлять 16 млн! Таки така книга існує - це всім скептикам, до яких і я належала. Мені соромно", - написала Геращенко.

Вона зазначила: "Янукович - автор фотоальбому зі своїм фотографіями. Я так розумію, сам себе фотографувати він не міг, тому, його авторству належить назва книги і цитати про "сенс життя", біля кожного фото. Уявляю, яким був би гонорар, якби йшлося про тексти, а не тільки цитати. Межигірський розмах, друзі".

За її словами, книга зроблена з якісного і дорогого паперу.

"Я в захваті гортала цю книгу на якісному дорогому паперу... Цікаві і нові враження - побачити себе в епізодах на сторінках книги за 16 мільйонів, друзі", - написала вона.

"І зверніть увагу - стрічка на президенті на обкладинці майже така, як ми на Майдані носимо - відразу видно, до Вільнюського саміту людина книгу писав", - резюмувала Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Геращенко оприлюднила фотографії "таємничої" книги Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

126

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути