четвер, 25 серпня 2016 12:41

Геращенко дав прогноз по справі миколаївських поліцейських

Геращенко дав прогноз по справі миколаївських поліцейських
nk.org.ua

Правоохоронці не зволікатимуть зі справою миколаївських поліцейських. Максимум за півтора місяці відбудеться відкритий суд.

Про це сказав нардеп Антон Геращенко в телеефірі "112.Україна".

"Ця справа перебуває на контролі міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і генпрокурора, тому про спроби зам'яти або затягнути справу мови бути не може... Я думаю, що впродовж місяця-півтора ця справа буде на розгляді відкритого суду", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали поліцейських, які вбили чоловіка

Нагадаємо, в ніч на 24 серпня в Кривому Озері за суперечливих обставин помер 31-річний Олександр Цукерман. Місцеві жителі вважають, що працівники поліції забили його до смерті на очах у дружини, матері і 2 дітей.

Спочатку на виїзд вирушили 3 поліцейських, проте чоловік пручався, і для його затримання відправили ще 3 правоохоронців. У результаті застосованих "заходів фізичного впливу" Цукерман помер.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу. Причетних до інциденту поліцейських відсторонили від служби.

Зараз ви читаєте новину «Геращенко дав прогноз по справі миколаївських поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути