субота, 15 серпня 2015 18:13

Генпрокуратура порушила справу проти "Комітету порятунку України"

Генпрокуратура порушила справу проти  "Комітету порятунку України"
Фото: tvrain.ru

Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу за фактом заяв створеного в Москві на чолі з Миколою Азаровим так званого Комітету порятунку України, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на народного депутата з фракції Блок Петра Порошенка Ірину Фріз.

"ГПУ порушила кримінальну справу за фактом заяв так званого" Комітету порятунку України ", створеного в Москві", - сказала Фріз у суботу.

Агентство поки не має офіційного підтвердження даної інформації від Генпрокуратури.

Як повідомлялося, 3 серпня Азаров виступив перед російськими ЗМІ в Москві, де, разом з колишніми народними депутатами України та іншими представниками влади часів президентства Віктора Януковича створив так званий "Комітет порятунку України" і очолив його.

Серед іншого Азаров заявив, що без зміни політкерівництва в Україні не можна встановити мир і злагоду. Комітет також ухвалив рішення про висунення кандидатом в президенти України Володимира Олійника. Азаров аявив, що на території України також перебувають діючі члени Комітету, імена яких не можуть бути озвучені з міркувань безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура порушила справу проти "Комітету порятунку України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути