субота, 25 січня 2014 15:08

Форум Євромайданів закликав створювати нові Майдани

Форум Євромайданів закликав створювати нові Майдани
Фото: intv.ua

Щойно завершився форум Євромайданів у Києві. Делегати ухвалили текст резолюції, а також звернення до народних депутатів, силовиків, олігархів та міжнародних інститутів. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

В тексті резолюції вони прописали ініціативу створення уряду народної довіри, який готовий висунути своїх кандидатів від кожного Євромайдану.

"Зміни влади без нас не вийде. Ми будемо стояти, поки її не змінимо. Треба відкривати двері кабінетів, щоб наші представники зайшли туди і працювали", - сказав письменник і модератор форуму Дмитро Капранов.

Принцип формування уряду, висунення та обрання кандидатів і т.д. делегати форумів вирішуватимуть 1 лютого в Києві. Це буде черговий форум з питанням надзвичайного плану та дій.

Звернення до депутатів надсилатимуть кожному народному обранцеві окремо. У ньому вписано ряд вимог.

"Проситимемо кожного депутата не допустити введення надзвичайного стану, відмінити закони, прийняті в неконституційний спосіб, повернення до Конституції 2004 року", - сказав Дмитро Капранов.

У зверненні до олігархів делегати форуму просять не фінансувати діючу владу, підтримати Євромайдани. У зверненні до міжнародних інституцій — прохання розпочати розслідування щодо правопорушень, вчинених діючою владою, введення санкцій, а також надання спостерігачів, які б долучилися до переговорів між діючою владою та громадськістю.

Окрім цього, на формі вирішили розширювати рух Євромайданів.

"Треба відкривати нові Майдани. Вони будуть запорукою унеможливлення розколу країни, який нині ініціює так звана влада", - додав Капранов.

Зараз ви читаєте новину «Форум Євромайданів закликав створювати нові Майдани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути