неділя, 19 червня 2011 10:08

"Феофанію" хочуть зробити доступною, а Держуправління справами приватизувати

"Феофанію" хочуть зробити доступною, а Держуправління справами приватизувати

Під час реалізації ліберальних реформ в Україні "Феофанія" буде перепрофільована на загальнодоступну лікарню, а майно Державного управління справами буде приватизовано.

Про це заявив під час ІІ позачергового з'їзду політичної партії "Україна майбутнього" її лідер Святослав Олійник 18 червня.

"Програма ліберальних реформ передбачає скорочення в два рази навантаження на фонд оплати праці, стимулювання ефективного використання природних ресурсів, радикальне підвищення податку на нерухомість і землю, які не використовуються", - зазначив він.

Крім цього, за словами Олійника, програма включає в себе низку економічних положень, спрямованих на радикальне спрощення адміністрування податків, значне зменшення податкового тиску, скасування податкового обліку і перехід на європейську систему податкового обліку, а також повну відмову від податку на прибуток.

Глава "України майбутнього" також зазначив, що "держава не повинна мати ніяких преференцій по відношенню до людей. А всі преференції існують тільки з метою розвитку суспільства". У зв'язку з цим, програмою партії передбачено радикальне скорочення держапарату і сукупних витрат держави до 33% ВВП, повна відмова від преференцій для держслужбовців і монетизацію всіх пільг.

У сфері держуправління програмою передбачені подолання корупції, повна прозорість усіх держорганів, приватизація всіх ЗМІ та створення суспільного телебачення.

"Наша мета - побудова великого суспільства, а не величезного державного апарату. Наші головні цінності - свобода, верховенство права, власність, совість і солідарність ", - підкреслив Олійник.

За програму проголосували 275 делегатів.

Зараз ви читаєте новину «"Феофанію" хочуть зробити доступною, а Держуправління справами приватизувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути