пʼятниця, 19 серпня 2011 10:36

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

FEMEN хоче взяти Тимошенко на поруки і матеріально її забезпечити

FEMEN хоче взяти Тимошенко на поруки і матеріально її забезпечити

За Юлію Тимошенко заступилися дівчата з жіночогоруху FEMEN. Активістки хочуть взяти екс-прем'єра на поруки та гарантують матеріальне забезпечення лідер ВО "Батьківщина".

Про це йдеться у відкритому зверненні активісток руху до судді Печерського суду Києва Родіона Кірєєва, який веде справу проти Тимошенко.

Зокрема в листі йдеться, що жіночий рух FEMEN приєднується до параду поручителів, які бажають взяти на себе тягар піклування над Тимошенко, і "вимагає звільнити Тигрюлю з клітки під запоруки організації".

На весь термін порук рух FEMEN гарантує матеріальне забезпечення підопічною, визначивши їй щомісячну допомогу у розмірі студентської стипендії, а також ліжко-місце в гуртожитку КПІ, зазначають автори звернення.

"Рух FEMEN виступає гарантом систематичних відвідувань засідань суду, надавши Юлії Володимирівні проїзний на всі види громадського транспорту. До програми перевиховання буде входити активна участь у топлес-протестах і інші форми суспільно-соціального навантаження", - говорять активістки руху.

FEMEN також запевняє пана Кірєєва у своїй здатності "створити для підопічної умови куди більш нестерпні, ніж перебування в VIP-камері Лук'янівського СІЗО".

"З огляду на це, рух вважає свою кандидатуру на роль піклувальника Тимошенко оптимальною у світлі завдань, поставлених перед Кірєєвим паном Януковичем і його священною адміністрацією", - йдеться у зверненні активісток до Кірєєва.

Зараз ви читаєте новину «FEMEN хоче взяти Тимошенко на поруки і матеріально її забезпечити ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути