четвер, 29 серпня 2013 14:47

Femen голими грудьми "осаджували" українські посольства у Європі
7

Фото: Фото: Reuters

Під стінами українського посольства у Берліні активістки німецького представництва жіночого руху Femen влаштували акцію протесту.

"Наша сьогоднішня акція - це протест проти застосування українською владою політичних репресій проти активістів Femen", - заявила одна з чотирьох учасниць акції біля диппредставництва, розташованого у центрі німецької столиці, передає Укрінформ.

На напівоголених тілах феменок було написано українською, російською, англійською та німецькою мовами "Наше тіло - це наша зброя!". У такий спосіб вони відреагували на обшук у київській штаб-квартирі Femen, під час якого міліція знайшла зброю. Акція біля посольства тривала близько 10 хвилин. Поліція, яка прибула на місце події, записала особисті дані демонстранток.

За даними Femen, окрім Берліна схожі акції протесту пройшли у четвер також біля українських дипустанов у Брюсселі, Парижі, Мадриді та Гаазі.

Зараз ви читаєте новину «Femen голими грудьми "осаджували" українські посольства у Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути