пʼятниця, 21 червня 2013 20:29

Олланд прийшов в Ле Бурже подивитися на літаки, а побачив груди Феменок
10

Фото: Фото: femen.org

Активістки руху Femen провели чергову акцію на підтримку своїх однодумців, засуджених до тюремного ув'язнення в Тунісі. Слідом за президентом США Бараком Обамою, мішенню секстремісток став президент Франції Франсуа Олланд, свідчить з повідомлення, опублікованого на сайті феміністок.

"Тільки що дві секстремісткі Femen атакували президента Франції Франсуа Олланда під час відвідин останнім ювілейного п'ятдесятого авіаційного салону Ле Бурже", - йдеться в повідомленні. При наближенні Олланда напівоголені активістки кинулися до нього з криками "Свобода", але були оперативно затримані співробітниками служби безпеки, передає Reuters.

У повідомленні Femen наголошується, що "в день суду над трьома секстремісткамі в Тунісі, двоє з яких француженки, Femen закликали Олланда до рішучих дій зі звільнення одноплемінниць з ісламістського полону". Крім того, вони закликали президента Франції відмовитися від запланованої на 4 липня робочої поїздки в Туніс, аж до повного звільнення всіх чотирьох активісток руху.

Інцидент з Олланд стався буквально наступного дня після того, як активістки Femen атакували президента США Барака Обаму, який приїхав з візитом до Німеччини. Трохи раніше в цьому ж місяці активістки Femen влаштували топлес-акції протесту проти президента Білорусі Олександра Лукашенка і канцлера Німеччини Ангели Меркель.

Крім того, в квітні дещо секстремісток оголилися перед канцлером ФРН і президентом Росії Володимиром Путіним на виставці в Ганновері.

Зараз ви читаєте новину «Олланд прийшов в Ле Бурже подивитися на літаки, а побачив груди Феменок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути