понеділок, 30 вересня 2013 20:09

Фаріон заслуговує ще на кілька позовів — комуніст

Фаріон заслуговує ще на кілька позовів — комуніст
Олександр Зубчевський Фото: job-sbu.org

Народний депутат з фракції "Свобода" Ірина Фаріон заслуговує на ще не один позов. Таку думку у коментарі Gazeta.uа висловив народний депутат від Комуністичної партії Олександр Зубчевский.

"Після рішення суду вона вже неодноразово висловлювалася про мене і про суд, який прийняв рішення. Те, що вона вже озвучила і знову давала характеристики в образливому тоні говорить проте, що Фаріон заслуговує ще не на один позов", - заявив Зубчевський.

Також він розповів, що з боку "свободівки" йде тиск, проте це не допоможе їй виграти апеляцію.

"З її боку і з боку її однопартійців йде тиск над суддями, які раніше винесли рішення по даній справі. Не виключено, що буде тиск у Львові і на суддів Апеляційного суду з тим, щоб вони прийняли те рішення, яке подобається Фаріон, а не те, яке необхідно за законом. Буде залякування, але шансів виграти апеляцію немає. З мого боку вся доказова база була зібрана ще для суду першої інстанції. І не прийняти рішення на мою користь - це було б абсурдно. Тому що є конкретні образи особистості, а не оціночні судження, як стверджували її захисники. І є підтвердження цих образ", - розповів комуніст.

Нардеп зауважив, що захисники Ірини Фаріон намагалися зобразити це, як конфлікт між російськомовним з україномовним депутатом.

Нагадаємо, 24 вересня Шевченківський районний суд Львова частково задовольнив позов нардепа від Компартії Олександра Зубчевського, який ще у березні подав до суду на Фаріон, вимагаючи стягнути з неї 100 тисяч гривень моральної шкоди за образи на його адресу. Проте Ірина Фаріон після рішення суду, згідно з яким вона повинна виплатити 20 тисяч гривень моральної шкоди та 2 тисячі гривень на судові витрати, не збирається міняти свій політичний курс. Вона має намір подати апеляційну скаргу щодо цього рішення.

Зараз ви читаєте новину «Фаріон заслуговує ще на кілька позовів — комуніст ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

102

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути