неділя, 14 жовтня 2012 15:22

Фаріон: Немає Президента України, а є президент Партії регіонів

Фаріон: Немає Президента України, а є президент Партії регіонів
Фаріон закликала прийняти виклик кримінальної влади та стати на шлях боротьби. Фото: job-sbu.org

Українцям потрібен інтелект та патріотизм для боротьби з кримінальною владою.

Про це під час мітингу біля пам'ятника Тарасу Шевченку в Києві сказала лідерка львівської "Свободи" Ірина Фаріон, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Це покоління народилося з великого інтелекту. Шухевич знав п'ять мов. Сьогодні нам потрібен інтелект і знання, але знання без національної свідомості нічого не варті. Ми вже маємо приклад того, як люди знали як сфальсифікувати, брехати й обдурювати", - зазначила Фаріон.

Також вона закликала прийняти виклик кримінальної влади та стати на шлях боротьби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нашоукраїнівці" на Європейській площі вимагають державного визнання ОУН-УПА

"Україна докотилася до краю. Можемо констатувати, що Української держави сьогодні немає. Немає президента України, а є президент Партії регіонів. Немає уряду, а є Азаров. Дорога громадо, ми не маємо права нічого їм подарувати і простити. Закінчилася наша толерантність. Гострімо сталь наших почуттів та сталь нашого розуму. Ви є основою національних легіонів. Тож ми повинні сказати, ми їм ніколи не подаруємо смерті наших героїв", - додала Фаріон.

Після її виступу слово взяв поет Дмитро Павличко. Він заявив, що річницю УПА потрібно святкувати не лише на Заході чи в Києві, а й на Сході України.

"Я питав, де прапори інших партії, де інші партії. Мені відповіли, що вони святкують річницю УПА на Заході. Я ж відповів, що треба це робити й на Сході, адже там також боролися за українську незалежність і чи не більше, ніж у західних областях. Я був у Луганську й подякував їм, що вони не приймають регіональної мови. Сини козаків, дякую вам", - сказав Павличко.

На завершення свого виступу він прочитав вірш про Шухевича.

Зараз ви читаєте новину «Фаріон: Немає Президента України, а є президент Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути