пʼятниця, 22 березня 2013 05:22

Євросоюз виділить Україні 2,4 млн євро на лібералізацію візового режиму

Євросоюз виділить Україні 2,4 млн євро на лібералізацію візового режиму
Фото: novostimira.com.ua

ЄС має намір виділити Україні кошти на підтримку імплементації плану дій щодо лібералізації візового режиму з ЄС в 2014-2015 роках.

Згідно з повідомленням прес-служби представництва ЄС в Україні, ЄС та Міжнародна організація з міграції (МОМ) підтримають вдосконалення управління міграцією в Україні, Білорусі та Молдові.

"Проект MIGRECO ("Зміцнення управління міграцією та співробітництва з реадмісії в Східній Європі") із загальним бюджетом 2,4 млн євро протягом наступних двох років буде підтримувати Україну в імплементації плану дій щодо лібералізації візового режиму з ЄС", - відзначили в представництві ЄС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українцям стали частіше відкривати шенгенські візи

Як уточнив глава представництва МОМ в Україні Манфред Профазі, організація продовжує допомагати українській владі у створенні комплексної і сучасної системи управління міграцією, яка відповідала б кращим європейським стандартам.

У рамках проекту ЄС та МОМ мають намір допомагати українським органам влади втілити у життя законодавчі та адміністративні зміни, пов'язані з планом дій щодо лібералізації візового режиму з ЄС.

"Для цього буде проведена оцінка прогалин чинного міграційного менеджменту, а до роботи Державної міграційної служби буде залучений європейський експерт, який допомагатиме з рішеннями щодо планування, фінансування та кадрового забезпечення роботи відомства з реалізації державної міграційної політики, а також консультувати щодо оптимізації розподілу повноважень між українськими державними установами", - підкреслили в МОМ.

Зараз ви читаєте новину «Євросоюз виділить Україні 2,4 млн євро на лібералізацію візового режиму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути