середа, 27 листопада 2013 16:04

Євромайдан планує влаштувати Януковичу у Межигір'ї "чорну неділю"

Активісти київського євромайдану запропонували план подальших дій для учасників акції.

Про це у своєму блозі написав один із координаторів мітингу Ігор Луценко.

"Протягом останньої доби широко поширилися в інтернеті два плани. Автори – Олександр Солонтай та Ігор Луценко. Ідеї доповнюють одне одного. Отже, пропонуємо узгоджений проект плану", - написав він.

План дій складався для "найгірших умов", коли угоду про асоціацію у Вільнюсі не підпишуть. В такому випадку активісти закликають виходити на Євромарш о 15 годині 29 листопада.

"Усі лідери нинішнього спротиву мають дати єдиний і сильний сигнал – виходимо в день завершення саміту у Вільнюсі, тобто 29-го листопада. Нам потрібна або Європа, або нова влада, котра відкриє нам двері у Європу. 29 листопада має стати або кроком у Європу, або початком кінця цієї влади. Для цього треба провести гіперактивну агітаційну кампанію, всеукраїнську, з залученням усіх наявних партійних та громадських ресурсів", - написав Луценко.

Також активісти закликають страйкувати не лише студентів.

"Чому своє слово говорять тільки студенти? Європейський вибір зробила вся країна, а студенти першими сказали своє слово. Але зараз справа за всіма нами... Тому, 29 листопада, після обіду, перший попереджувальний страйк проводять кияни. Потрібно з роботи йти раніше, працюємо тільки першу половину дня. Далі наважуємося зробити крок", - закликає Луценко.

1 грудня активісти планують провести всеукраїнську громадську акцію непокори.

Автор: Скріншот
 
"Якщо Янукович не підпише Угоду, ми почнемо зміну влади! 1 грудня, до повсталого Києва приєднуються всі регіони. Загальна, всеукраїнська акція громадянської непокори, з політичними вимогами: повні перевибори, відновлення Конституції, відсунення від влади збанкрутілої команди", - сказано у повідомленні.

"Методи – виключно ненасильницький протест, яка включатиме всеукраїнський страйк, мирне блокування органів влади та головної резиденції – Межигір'я", - додають активісти.

Зараз ви читаєте новину «Євромайдан планує влаштувати Януковичу у Межигір'ї "чорну неділю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

188

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути