вівторок, 24 грудня 2013 21:25

Спецтема: Євромайдан-2013

"Євромайдан цю владу навіть не розхитує" - Перебийніс

"Євромайдан цю владу навіть не розхитує" - Перебийніс
Петро Перебийніс Фото: gazeta.ua

Теперішній Євромайдан — човен без без керма і вітрил. Він став аморфним і практичним. Так вважає столичний поет Петро Перебийніс.

"У Євромайдану немає керма і вітрил. Він став амфорним і дуже практичним. В мене таке враження, що Майдан — це острів, повз який проходить життя", - сказав Перебийніс під час розмови з кореспондентом Gazeta.ua.

"Революцію задумують романтики, здійснюють прагматики, а користуються негідники. Так і тут. Романтики підняли народ, прагматики щось далі продовжували робити, а тепер оці треті намагаються цим скористатися. На фоні революції вони хочуть себе показати, якось засвітитися. Насправді у мітингувальників немає лідера. Ці три богатирі на цю роль не підходять. Вони всі хочуть стати президентами, але не мають для цього ніяких даних", - додав поет.

Перебийніс на Євромайдан ходить разом з дружиною.

"Через здоров'я не можемо бувати там щодня. Але навідуємося туди часто", - сказав він.

"Цей Майдан іншим не міг бути лише тому, що перед ним завжди буде образ першого Майдану. Тоді учасники революції вимагали повторних президентських виборів і добилися свого. А теперішні революціонери ставлять за мету відставку Азарова. Та вони нічого не роблять для досягнення своїх цілей. Євромайдан цю владу навіть не розхитує", - підсумував Перебийніс.

Зараз ви читаєте новину «"Євромайдан цю владу навіть не розхитує" - Перебийніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

204

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути