понеділок, 11 липня 2016 10:18

Єврокомісар запевнив, що Україна залишається пріоритетом для ЄС

Єврокомісар запевнив, що Україна залишається пріоритетом для ЄС
Фото: ukrinform.ua

Європейський Союз і надалі буде підтримувати Україну.

У цьому запевнив єврокомісар з питань розширення та європейської політики сусідства Йоганнес Ган на прес-конференції у Києві.

"Ми залишаємося твердо відданими нашій політиці сусідства та розвитку України. Не вірте розмовам, що нас надто турбують інші виклики, щоб відслідковувати події тут. Україна залишається одним із головних пріоритетів нашого порядку денного", - наголосив Ган.

За його словами, це підтверджують заплановані візити до України комісарів Європейської комісії Мароша Шевчевича та Гюнтера Еттінгера.

"Це демонструє відданість з боку Європейської комісії. Мої колеги прибудуть до країни, щоб з'ясувати, як ми можемо ще поглибити співпрацю з Україною", - додав єврокомісар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трюдо прибув до України

Як відомо, єврокомісар з питань розширення та європейської політики сусідства Йоганнес Ган 11-12 липня перебуватиме з візитом у Києві. Він має взяти участь у 7 неформальній зустрічі країн Східного партнерства. Також у планах Гана - зустрічі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, віце-прем'єром з питань євроінтеграції Іванною Климпуш-Цинцадзе, міністром економічного розвитку і торгівлі Степаном Кубівим і з генеральним прокурором Юрієм Луценком.

Зараз ви читаєте новину «Єврокомісар запевнив, що Україна залишається пріоритетом для ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути