вівторок, 13 січня 2015 14:02

Євродепутати пропонують записати ЛНР і ДНР до терористичних організацій

Євродепутати пропонують записати ЛНР і ДНР до терористичних організацій
korrespondent.net

В Європарламенті пропонують включити ЛНР і ДНР до переліку терористичних організацій.

За інформацією Укрінформу, про це йдеться у проекті резолюції щодо ситуації в Україні, яку підготувала політична група Європейських консерваторів і реформістів (ECR).

"Європарламент вкотре закликає Раду ЄС включити так звані Донецьку і Луганську народні республіки до списку терористичних організацій", - йдеться.

Також депутати пропонують суворо засудити Росію за ведення "неоголошеної гібридної війни проти України із застосуванням регулярних російських збройних сил та через підтримку незаконних збройних формувань".

Окрім цього Європейські консерватори і реформісти закликають країни-члени і Європейську службу зовнішньої діяльності посилити санкції проти РФ, запровадити військове ембарго з метою запобігання співробітництва з російською стороною в оборонному секторі, включаючи космічні технології.

"Європарламент пропонує країнам-членам надати військову і технічну допомогу Збройним Силам України задля підвищення їхньої бойової готовності та спроможностей", - йдеться у проекті документу.

Зараз ви читаєте новину «Євродепутати пропонують записати ЛНР і ДНР до терористичних організацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути