четвер, 29 серпня 2013 11:40

Євродепутат запропонував прискорити підписання асоціації з Україною

Євродепутат запропонував прискорити підписання асоціації з Україною
Фото: dt.ua

Депутат Європарламенту Павло Коваль, що очолює комісію міжпарламентського співробітництва "Європарламент - Україна", пропонує підписати Угоди про асоціацію між ЄС і Україною до проведення саміту "Східного партнерства" у Вільнюсі.

Він вважає, що останні події, пов'язані з посиленням перевірок української продукції на російській митниці, сприяли більшому єднанню фракцій у Європарламенті щодо підписання угоди про асоціацію з Україною, ніж це було раніше.

"Я запропонував, що було для багатьох дещо несподівано, підписати договір скоріше. Якщо практично вже все домовлено, і якщо ми маємо текст, якщо Україна і ЄС готові до підписання, не треба чекати до Вільнюсу, а підписати документ раніше, а у Вільнюсі - тільки випити шампанське", - сказав Коваль в інтерв'ю газеті "День".

За його словами, підписання цієї угоди стане для Росії сигналом, щоб починати по-новому будувати взаємини з Україною на принципах взаєморозуміння і рівноправності.

Зараз ви читаєте новину «Євродепутат запропонував прискорити підписання асоціації з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

76

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути