понеділок, 26 серпня 2013 19:47

Ми не можемо втратити Україну. Вона дуже важлива для Європи - верховний представник ЄС

Ми не можемо втратити Україну. Вона дуже важлива для Європи - верховний представник ЄС
Фото: osvita.eu

Верховний представник Європейського Союзу з закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон заявила, що Брюссель "не може втратити Україну", так як вона дуже важлива для Європи.

"Ми не можемо втратити Україну", - підкреслила європолітик на зустрічі з прем'єром Естонії Андрусом Ансіпом. У свою чергу, представник Естонії додав, що Угода про асоціацію з ЄС, яка Україна може підписати на саміті у Вільнюсі, виведе відносини з Європою на новий рівень.

При цьому він зазначив, що головною перешкодою для безумовного підписання документа потрібно змінити українську судову систему. "Ми не можемо погодитися з селективним правосуддям, і Україна вже робить кроки для вирішення цієї проблеми", - сказав Ансіп.

Відзначимо, що новий посол США в Україні Джеффрі Пайятт нанесе візит екс-прем'єру Юлії Тимошенко, щоб поспілкуватися з нею з приводу євроінтеграції України і демократії в країні. Вчора, 25 серпня, посол США в Україні заявив, що асоціація з ЄС не несе ніяких загроз співпраці Києва і Москви.

Зараз ви читаєте новину «Ми не можемо втратити Україну. Вона дуже важлива для Європи - верховний представник ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути