Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2013 12:51

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Євгенія Тимошенко попросила Януковича і Ко не вбивати її маму

Євгенія Тимошенко попросила Януковича і Ко не вбивати її маму
Фото: rosukrinform.com

Донька екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія закликала українську владу, зокрема президента Віктора Януковича, не вбивати її матір.

Про це йдеться у її зверненні до президента, уряду, Верховної Ради, до суддів та Генпрокуратури, до керівників пенітенціарної системи, до лікарів та працівників Качанівської колонії, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Я пишаюся своєю мамою. Я пишаюся тим, як вона тримається сьогодні. Хоча це зізнання дається мені через біль, постійну тривогу та страждання. Втім, для мене вона, в першу чергу, не великий політик, не лідер опозиції, не політв'язень. Для мене вона просто мама - найближча та найдорожча людина", - говориться в зверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" вимагають проведення позачергової сесії Ради

"Все, що відбувається з нею, – це експеримент зі знищення людини. Для мене цілком зрозуміло, що мою маму хочуть убити. Вони не хочуть, щоб вона жила", - додала вона.

Окрім того вона зауважила: "Звертаюсь до Віктора Януковича, Віктора Пшонки, Рената Кузьміна, слідчого Грабіка та ваших підлеглих, бо вважаю, що всі ви несете повну відповідальність за незаконне утримання моєї мами без усякої провини за ґратами, за тортури над нею, за використання брудних технологій та паплюження доброго імені. І найголовніше - ви несете повну відповідальність за життя моєї мами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вищий госпсуд безапеляційно зобов'язав Україну виплатити Росії борги ЄЕСУ

"Я не прошу вас бути чесними, людяними чи милосердними, бо розумію, що ці якості сьогодні в країні стали дефіцитом. Я не апелюю до вашої честі, бо знаю, що це марна справа. Я навіть не наполягаю на тому, щоб ви дотримувалися якихось правил та законів, бо не працюють зараз правила і закони. Я прошу всіх вас тільки про одне: НЕ ВБИВАЙТЕ МОЮ МАМУ!", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Тимошенко попросила Януковича і Ко не вбивати її маму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

111

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути