неділя, 06 травня 2012 14:18

Євгенія Тимошенко їде в Німеччину на зустріч із Меркель

Євгенія Тимошенко їде в Німеччину на зустріч із Меркель
Під час їхньої розмови йтиметься про поглиблене вивчення ситуації, що склалася довкола Юлії Тимошенко. Фото: tymoshenko.ua

Донька ув'язненого екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія хоче зустрітися з канцлером ФРН Анґелою Меркель і президентом Йоахімом Ґауком. У понеділок вона прибуде до Берліна.

Євгенія Тимошенко просить зустрічі з німецьким канцлером Анґелою Меркель і федеральним президентом Йоахімом Ґауком. Відповідні подання зареєстровано у відомствах канцлера і президента, повідомило видання Bild am Sonntag.

Речник німецького уряду Штеффен Зайберт, коментуючи цю інформацію, зокрема, зазначив, що поки що такої зустрічі в Меркель не заплановано, але він не виключив, що вона може відбутися.

Анґела Меркель уже зустрічалася з донькою Тимошенко раніше, додав Зайберт.

"Не виключено, що вона знову це зробить. Але в планах цього немає".

Передбачається, що Євгенія Тимошенко прибуде до німецької столиці у понеділок, 7 травня, аби взяти участь у засіданні робочої групи з прав людини фракції ХДС/ХСС у Бундестазі.

Голова цієї групи Еріка Штайнбах розповіла виданню, що під час розмови йтиметься про поглиблене вивчення ситуації, що склалася довкола Юлії Тимошенко, а також стосовно інших політичних в'язнів в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Тимошенко їде в Німеччину на зустріч із Меркель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

129

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути