субота, 05 травня 2012 21:54

Спецтема: Бойкот України

Депутати різних країн попросили Януковича змилуватись над Тимошенко

Депутати різних країн попросили Януковича змилуватись над Тимошенко
Януковича просять відправити Тимошенко на лікування за кордон. Фото: tsn.ua

Демократичний парламентський форум, який відбувся у Вільнюсі (Литва), закликав президента Віктора Януковича забезпечити екс-прем'єр-міністру України Юлії Тимошенко лікування за кордоном.

Як повідомили Gazeta.ua у прес-службі Народного Руху України, про це йдеться у зверненні Форуму, котре учасники конференції прийняли на адресу президента Януковича.

Зокрема, учасники заходу висловили стурбованість станом здоров'я Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генсек НАТО невдоволений ситуацією з Тимошенко і на Євро не приїде

"Шановний пане Янукович, ми, представники Форуму "Роль парламентарів в зміцненні в Східній Європі: на шляху до демократичних суспільств", глибоко стурбовані станом здоров'я Юлії Тимошенко, яка відбуває тривале ув'язнення", - йдеться у заяві.

На переконання депутатів, Янукович має владу прийняти рішення, яке б базувалося на гуманних засадах та забезпечити Юлії Тимошенко лікування за кордоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко подякувала демократичному світу за зусилля та підтримку

"Ми сподіваємося, що ця гуманна акція з Вашого боку буде позитивно зустрінута не лише в Україні, але й у всьому світі. Ми сподіваємося на Вашу добру волю", - підсумували парламентарії.

Слід відзначити, що свої підписи під зверненням до Януковича поставили сенатор США Джон Маккейн, екс-депутат Європарламенту Вітаутас Ландсбергіс, народний депутат Верховної Ради України Борис Тарасюк, депутат польського Сейму Анджей Галіцкій, депутат парламенту Литви Емануїль Зінкеріс, депутат парламенту Молдови Коріна Фусу, російський опозиціонер Борис Нємцов, представник білоруської опозиції Анатолій Лебедько.

Зараз ви читаєте новину «Депутати різних країн попросили Януковича змилуватись над Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути