середа, 17 червня 2009 09:53

Дружину бютівця впіймали на крадіжці білизни в Італії?

Дружину бютівця впіймали на крадіжці білизни в Італії?
Як повідомляє італійська газета "Sole24ore", громадянка України була затримана охороною престижного міланського бутіка спідньої білизни LAURAURBINATI (розташований в Мілані на вулиці Montenapoleone) під час спроби крадіжки ексклюзивної жіночої білизни на суму 2 275 євро, передають "Власті.нет".

За інформацією міланської поліції, яка прибула на місце події, затримана поводилася зухвало, намагалася влаштувати бійку зі службовцями охорони магазину LAURAURBINATI, погрожувала їм, вимагала негайного прибуття консула України, підкреслюючи той факт, що вона є дружиною одного з народних депутатів України.

Особа правопорушниці була встановлена в поліцейській ділянці. Нею виявилася Задирко Олена Олександрівна (1967 р. р.), дружина народного депутата України від БЮТ Геннадія Задирко.

Затриману відпустили під заставу, розмір якої прес-секретар поліції Мілана Джанлука ді Бьяджо повідомити відмовився, повідомляє "Sole24ore".

Не підтвердив він і інформацію про те, що Олена Задирко перебувала в стані алкогольного сп"яніння, посилаючись на необхідність отримання офіційних результатів відповідної експертизи.

Нагадаємо, що бютівець Генадій Задирко, наближений до міністра транспорту Йосипа Вінсього, з яким у прем"єрки Юлії Тимошенко конфліт. Вона звинувачує міністра, а також Задирка, у намаганні використати 15 млн грн "Укрпошти" на виборчу кампанію Вінського.

Сам Вінський спростува слова Тимошенкого і вимагає її вибачень.

Минулого тижня Задирко сказав: "Наступна дурість, яку сьогодні може здійснити наша політична сила після створення "ширки", - це висунення Юлії Володимирівни кандидатом у президенти". На думку депутата, "це завдасть чергового удару по БЮТ і буде помилкою".

16 червня Вінський майже повторив слова свого товариша і заявив, що Тимошенко не має права балотуватися в Президенти в умовах політичної і економічної кризи в країні.

"Я переконаний, що в тих умовах, у цій політичній та економічній ситуації будь-який член уряду, у тому числі прем"єр-міністр, не має права брати участь у президентських виборах", - заявив Вінський.

За матеріалами: "Власті.нет", Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Дружину бютівця впіймали на крадіжці білизни в Італії?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути