середа, 10 червня 2009 16:48

БЮТівець назвав дурістю рішення Тимошенко

БЮТівець назвав дурістю рішення Тимошенко

Народний депутат від БЮТ Геннадій Задирко вважає великою помилкою можливе висунення Юлії Тимошенко кандидатом у президенти. Про це Задирко заявив в інтерв"ю виданню Сейчас.

"Наступна дурість, яку сьогодні може здійснити наша політична сила після створення "ширки", - це висунення Юлії Володимирівни кандидатом у президенти" - сказав він.

На думку депутата, "це завдасть чергового удару по нашій політичній силі і буде помилкою".

"Соціологія і суспільство показують, що люди втомилися від трьох політиків: Ющенка, Януковича і Тимошенко. Тому потрібно шукати компроміс, подивитися на другий ешелон політиків і підшукувати кандидата, який зміг би реалізувати програму БЮТ. Це єдиний шанс БЮТ залишитися потужною політичною силою" , - додав Задирко.

За його словами, новими кандидатами від БЮТ можуть стати Анатолій Гриценко чи Сергій Тігіпко. "Це політики самодостатні і сильні, у яких є стрижень. Необов"язково кандидату від БЮТ бути членом нашого блоку. Але мою думку у фракції можуть не підтримати", - сказав Задирко.

Як повідомлялося, прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає своїм основним конкурентом на наступних президентських виборах лідера Партії регіонів Віктора Януковича і висловлює впевненість у своїй перемозі.

Водночас, Президент Віктор Ющенко прогнозує поразку прем"єр-міністра Юлії Тимошенко на всенародних виборах Президента.

За матеріалами: Сейчас, Кореспондент
Зараз ви читаєте новину «БЮТівець назвав дурістю рішення Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути