середа, 30 січня 2013 20:00

Дружина Луценка заявила, що ніякої компенсації не отримувала

Дружина Луценка заявила, що ніякої компенсації не отримувала
Ірина Луценко Фото: gazetavv.com

Компенсація за незаконний арешт екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, встановлена Європейським судом з прав людини, досі не виплачена. Про це "Комментариям" повідомила дружина екс-міністра, народний депутат від "Батьківщини" Ірина Луценко.

"Гроші досі не компенсовані. Виконавча служба шість разів надсилала нам листа - мені, захисникові Фоміну і самому Юрію Віталійовичу. Мовляв, щоб ми не саботували ситуацію і видали реквізити рахунку. У шостий раз я подзвонила туди і сказала, що всі реквізити були подані мною кур'єрською поштою ще 10 січня, і заявила про те, що ми чекаємо гроші. На це представник виконавчої служби зізнався: ми розуміємо, що всі реквізити відправлені, але вони лежать у Казначействі і чекають черги, грошей немає. Так що платити нам не збираються", - резюмувала Ірина Луценко.

Нагадаємо, сьогодні урядовий уповноважений України у справах ЄСПЛ Назар Кульчицький заявив, що Україна виплатила Юрію Луценку компенсацію за рішенням Європейського суду з прав людини у справі екс-глави МВС України.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Луценка заявила, що ніякої компенсації не отримувала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути