Ексклюзиви
середа, 06 листопада 2013 13:45

Дружина Луценка розповіла, хто і чому захопив бізнес-центр "Лотос"

Дружина Луценка розповіла, хто і чому захопив бізнес-центр "Лотос"
Ірина Луценко. Фото: podrobnosti.ua

За словами народного депутата Ірини Луценко захоплення приміщення бізнес-центру "Лотос" не пов'язане із бізнесом родини Луценків.

Про це вона повідомила в коментарі Gazeta.ua.

"Це не пов'язано з бізнесом мого сина, це пов'язано з бізнесом одного з орендарів, який знаходиться в цьому офісному центрі", - сказала вона.

"Офісний центр на Туполєва належить моєму синові. У зв'язку з тим, що я стала народним депутатом я йому передала цей бізнес. У нас в цьому бізнес-центрі три поверхи і дуже багато орендарів. Податкова міліція зацікавилася одним із учасників ринку, який пов'язаний із електронними платіжними системами. А вони орендують у нас в цьому офісному центрі приміщення і ставлять свої сервери. Відтак вони (міліція - ред.) не знаючи в якому приміщенні знаходяться ці сервери окупували повністю всі три поверхи", - розповіла Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі київська міліція влаштувала обшук родичам Маркова

Вона також повідомила, що відбувається вилучення цих серверів.

"Нам показали рішення суду. Все законно. Наші спеціалісти тільки відслідковують, щоб міліція не забрала іншого обладнання, бо це може порушити роботу інших компаній, за які ми теж несемо відповідальність", - сказала нардеп.

"Я ознайомилася з рішенням суду, перевірила як народний депутат, чи не порушуються права і інших компаній. Все відбувається в рамках закону, просто їхня методика роботи враховує "раптовість". Я запросила співробітників до себе в кабінет, ми поговорили, ситуація стабілізується", - додала Луценко.

За її словами міліція ще працюватиме близько двох годин.

"Я думаю день робота буде паралізована. Нам переживати немає чого, у нас регулярно відбуваються перевірки і податкової, і НКРЗ і інших організацій. Проблем в нас немає", - сказала нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бізнес-центр Луценка захопили міліціонери у спортивних костюмах

Нагадаємо, раніше прес-секретар народного депутата Ірини Луценко Лариса Сарган повідомила, що до приміщення бізнес-центру увірвалися працівники податкової міліції.

Водночас глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк із трибуни парламенту встиг заявити, що "сьогодні Партія регіонів знову розпочала політичні переслідування по відношенню до депутатів опозиції. Щойно маски-шоу, які очолюються податковою міліцією прибули на суб'єкт підприємницької діяльності, який є у власності родини Луценків. Закрили повністю все підприємство", - повідомив він.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Луценка розповіла, хто і чому захопив бізнес-центр "Лотос" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

114

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути