неділя, 19 січня 2014 15:22

Дострокові президентські вибори можуть відбутися восени

Дострокові президентські вибори можуть відбутися восени
Фото: russian.rfi.fr

Президентські вибори можуть відбутися вже восени цього року. Про це заявив лідер партії "Удар" Віталій Кличко сьогодні, після Народного Віче, яке відбулося на столичному Майдані Незалежності.

"Зараз ми ініціюємо збір підписів. Будемо ініціювати референдум. На ньому ми зможемо призначити дату дострокових президентських виборів. Якщо ми повернемося до Конституції 2004 року, такі вибори можуть пройти восени", - сказав Віталій Кличко.

"Я завжди казав:"Тільки об'єднавшись, можна нанести удар. Сподіваюся, ми таки зможемо висунути єдиного кандидата від опозиції. Якщо ні — це буде змагання між опозиційними силами", - додав він.

Також Віталій Кличко зазначив, як у випадку відсутності єдиного кандидата, діятиме опозиція.

"Якщо нам не вдасться це зробити, то будемо старатися, аби президентські вибори були чесними", - сказав він.

"Та після всіх тих подій, які останнім часом відбулися у Верховній раді, надія на це дуже мала", - додав Віталій Кличко.

Нагадаємо, що під час Народного віче люди вимагали назвати ім'я лідера.

"Потрібно не назвати ім'я лідера, а брати ініціативу на себе. Ми робимо все для того, щоб очолити цей процес. Це — дуже непросто. Тут є багато людей, які підтримують різних кандидатів та різні політичні сили", - зазначив Кличко.

"На сьогоднішній день наше завдання -максимально підняти людей відстоювати свої права. На акації протесту мають вийти всі, хто не хоче жити в диктаторських умовах в Україні. Зараз це набагато важливіше", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Дострокові президентські вибори можуть відбутися восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути