середа, 17 грудня 2008 10:40

Донька Тимошенко їздить на "Mерсі" за 100 тисяч доларів (ФОТО)
6

Хоча за декларацією Юлія Тимошенко бідна, як церковна миша, вона та її родина живуть на широку ногу.

У Тимошенко є дві родички, на яких вона оформляє свої активи - це тітка прем"єрки Антоніна Ульяхіна та дочка останньої Тетяна Шарапова.

Без них Тимошенко була б гола й боса. Адже хто б тоді збирав для неї гроші на новий "Луї Віттон", та купував доньці Тимошенко елітний маєток в Кончі-Озерній.

Але, виявилося, це ще не все.

Як виявилося, Женя Тимошенко їздить на крутому авто "Mercedes CLS 350" об"ємом двигуна 3,5 літри вартістю у 100 тисяч доларів.

Хоча машину оформлено на двоюрідну сестру Тимошенко Тетяну Шарапову, але у документах сказано, що право керувати машиною має Євгенія Карр.

Минулого літа ТаблоID міг переконатися, що реально у машині їздить саме Женя Тимошенко - донька прем"єра приїхала на цій машині до мами в штаб-квартиру БЮТ.

"Мерседес CLS 350" вважається піжонським авто. Так, коли спалахнув скандал з Андрієм Ющенком, журналісти з"ясували, що саме на такій машині їздила тодішня гьорлфренд президентського сина Анна Павлович.

Звідки у родини Тимошенко гроші на "мерс" - загадка.

Відомо, що Женя разом з тією ж Тетяною Шараповою є власницею вареничної і кафе у Дніпропетровську. Проте відкрили їх лише в грудні 2007, а "Мерседес" з"явився ще у першій половині 2007-го.

До того ж, двоюрідна сестра Юлі бідкалася, що вкладені у заклади кошти "відіб"ються" років за шість, не раніше.

Отже, навіть теоретично Женя або Тетяна не могли купити авто з "першої зарплати". Невідомо також, яка велика необхідність була у машині за 100 тисяч доларів для доньки Тимошенко. Адже у них з Шоном вже є великий позашляховик і "Харлей".

У Британії, де десять років прожила Женя Тимошенко, син Тоні Блера не цурався їздити на малолітражці "Форд". Донька українського прем"єра вирішила не наслідувати європейський приклад.

Фото ТаблоID, Української правди

Зараз ви читаєте новину «Донька Тимошенко їздить на "Mерсі" за 100 тисяч доларів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути