середа, 23 вересня 2015 14:03

Добкін вивезе свою сім'ю з України

Добкін вивезе свою сім'ю з України

Народний депутат України Михайло Добкін, будинок якого сьогодні штурмували молодики, заявив, що вивезе свою сім'ю з України.

Про це він сказав в ефірі телеканалу 112, передає depo.ua.

"Я однозначно вивезу сім'ю з України. Під час штурму в будинку були двоє моїх дітей шести і восьми років. І цей день їм запам'ятається. Вивезу свою дружину і дітей, але сам нікуди не поїду", - сказав політик.

"Діти злякалися - це все було чути і видно. Вони розбили камери спостереження, намагалися перелізти через паркан, закидали димовими шашками територію, загорілася трава - була невелика пожежа, гасили", - сказав Добкін.

Нардеп вважає, що напад пов'язаний з тим, що найближчим часом "Опозиційний блок" буде зареєстрований в Харківській області.

При цьому Добкін сумнівається, що винні у нападі будуть покарані. За його словами, міліція приїхала на місце події після того, як активісти залишили місце подій.

Нагадаємо, що сьогодні, 23 вересня, до будинку Добкіна в Харкові прийшли люди в балаклавах і з символікою батальйону "Азов". Вони розмалювали паркан та пошкодили ворота. Також активісти використовували димові шашки та іншу піротехніку.

Після цього молодики прибули до міськради, де сьогодні проходить сесія, та намагались прорватись до будівлі. Після сутичок з міліцією молоді люди залишили територію біля міськради.

Зараз ви читаєте новину «Добкін вивезе свою сім'ю з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути