середа, 04 липня 2012 08:47

До Українського дому збираються мітингувальники. Опозиціонери готуються до зустрічі з міліцією

До Українського дому збираються мітингувальники. Опозиціонери готуються до зустрічі з міліцією
Фото: frontzmin.ua

Арсеній Яценюк закликав мітингувальників під Український дім підготуватися до зустрічі з міліцією, яка, на його думку, станеться дуже скоро.

Приїхало два десятки автобусів беркуту і спецпідрозділів. Вони одягнули обмундирування і дислокуються біля Олександрівського костьолу.

- Я прошу всіх зорганізуватися, бо зараз вони будуть нас відтісняти, -закликав Яценюк.- Одне прохання порядок в рядах. Прошу, щоб всі так гарно зібралися і гарно, радушно зустріли українську міліцію, бо до цієї зустрічі залишилося не так багато часу.

Біля стадіону Динамо припаркувалися вісім автобусів, ще 12 чергували під костьолом. Мітингувальники розгорнули гасла "Геть московських окупантів – геть московських холуїв", "Ганьба українофобській політиці Януковича".

Проїжджаючи Європейською площею водії автівок сигналять на знак підтримки протестувальників.
Олесь Доній повідомив мітингувальникам, що на Поштовій площі було затримано автобус з людьми, які приїхали підтримати акцію протести перед Українським домом. Він попросив повідомляти про факти затримки автобусів з мітингувальниками.

Зараз на Європейські площі починають збиратися люди, які на думку мітингувальників будуть брати участь у проплаченому мітингу під керівництвом Калашнікова. Давати коментарі стосовно мети свого зібрання вони відмовляються. Їх близько 150. Серед них: як люди похилого віку, так і хлопці та дівчата шкільного віку.

Зараз ви читаєте новину «До Українського дому збираються мітингувальники. Опозиціонери готуються до зустрічі з міліцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути