неділя, 08 грудня 2013 11:53

Діаспора у 20-ти містах світу підтримає "Марш мільйону"

Діаспора у 20-ти містах світу підтримає "Марш мільйону"
Фото: vidia.org
Українці в усьому світі приєднуються до "Маршу мільйонів", який відбудеться сьогодні в Україні.

Акції солідарності з українськими протестувальниками пройдуть у багатьох містах США, Канади і Європи, повідомляє медіа-портал української діаспори VIDIA.

У деяких містах українці вийдуть на вулиці у другій і в третій раз. Зокрема, у США акції підтримки еврореволюции відбудуться мінімум в 10-ти містах.

У Чикаго українці в підтримку Євромайдану вивісили в українській частині міста прапори і пов'язали жовто - сині стрічки. Одна з парафій навіть створила власну "йолку", яка буде прикрашена плакатами, як на площі у Києві.

У Нью-Йорку до української громади приєднаються також поляки, а трансляція нью-йоркського Євромайдану буде виведена в інтернет. Також українці вийдуть на вулиці Бостона, Філадельфії, Рочестера, Сент - Пола, Лос-Анджелеса, Сан-Дієго, Сан-Франциско і Майамі.

Марш Солідарності пройде у Ванкувері. За результатами акції буде знято відео-звернення до київського Майдану, картинка для канадських та місцевих ЗМІ, а також будуть зібрані і передані кошти на підтримку протестувальників в столиці. Свою підтримку висловлять українці Торонто.

Представники різних кіл ініціювали збори всіх українців у Відні. У Римі українці зберуться на Майдан, щоб привернути увагу туристів та італійців. Мирна хода пройде також в італійському місті Брешт. На підтримку демократичної України в Парижі закликають зібратися біля центру Помпіду. Мітинги пройдуть в Мадриді, Лісабоні, Порту, Фару, Лондоні.

Нагадаємо, акції на підтримку протестів в Україні проходять у різних містах світу з кінця листопада. В знак протесту проти силового розгону Євромайдану діаспора активно мітингувала в більш ніж 20 країнах.
Зараз ви читаєте новину «Діаспора у 20-ти містах світу підтримає "Марш мільйону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути