понеділок, 14 травня 2012 08:25

Держава частково буде фінансувати перинатальні центри - Богатирьова

Держава частково буде фінансувати перинатальні центри - Богатирьова
Віце-прем'єр-міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова. Фото: newsru.ua

Держава буде брати на себе частину зобов'язань з фінансування перинатальних центрів.

Про це заявила віце-прем'єр-міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова.

"Думаю, самостійно буде важко надалі постійно підтримувати високий рівень роботи такого центру. Тому держава і цього року, і думаю, в наступні роки, буде брати на себе частину зобов'язань з фінансування. Без сумніву, не в повному обсязі, але найбільш дороге , що є в лікуванні, зокрема, витратні матеріали, держава буде допомагати закуповувати. Все буде залежати від того, які ми будемо мати економічні досягнення, але, я думаю, що перинатальні центри будуть мати постійну підтримку держави ", - сказала Богатирьова в суботу на брифінгу в Харкові після відвідин Обласної клінічної лікарні-Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, на базі якого створено регіональний перинатальний центр.

В рамках візиту до Харкова Богатирьова відвідала Харківський художній музей, а також взяла участь в урочистій церемонії закриття IV Міжнародного фестивалю короткометражного кіно "Харьковская сирень" і в урочистостях "Випускник року".

Як повідомлялося, регіональний перинатальний центр в Харкові був відкритий 2 березня в рамках національного проекту "Нове життя - нова якість охорони материнства і дитинства", який реалізується під патронатом президента України.

Зараз ви читаєте новину «Держава частково буде фінансувати перинатальні центри - Богатирьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути