четвер, 16 лютого 2012 15:57

Янукович прагне, аби діти в Україні народжувались по-європейськи

Янукович прагне, аби діти в Україні народжувались по-європейськи

Президент Віктор Янукович заявив, що одним із пріоритетів медичної реформи в Україні є наближення стандартів народження дітей до європейського рівня.

Зокрема, як повідомила прес-служба глави держави, Янукович сказав: "Ми ставимо за мету наблизити стандарти народження дітей до рівня Європи".

Він також зазначив, що саме з цією метою зараз по всій Україні відкриваються сучасні перинатальні центри. Зокрема, нещодавно такий центр було відкрито в Кіровограді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В уряді нові перестановки: Богатирьова очолила МОЗ, а Клюєв - РНБО

Президент наголосив, що в національній системі охорони здоров'я повинні бути створені всі умови для дітей, які народжуються з патологіями.

Крім того, за його словами, найближчим часом в Україні буде прийнято Стратегію гуманітарного розвитку. Він уточнив, що йдеться про важливе питання, над яким владі потрібно працювати разом із громадськістю та вченими.

Янукович додав, що новопризначена віце-прем'єр-міністр – міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова буде, зокрема, займатися й цим питанням.

Зараз ви читаєте новину «Янукович прагне, аби діти в Україні народжувались по-європейськи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути