середа, 16 грудня 2015 08:45

Депутати підуть на компроміс під час ухвалення бюджету - експерт

Депутати підуть на компроміс під час ухвалення бюджету - експерт

На позачерговому засіданні Верховної Ради вирішуватимуть питання приватизації низки підприємств. Про це в коментарі Gazeta.ua заявив політолог Володимир Цибулько.

"Депутати вирішуватимуть долю не приватизованих підприємств. Правда, з приватизацією виникнуть суперечності. Але зрештою, порозуміються. Адже приватизація в теперішніх економічних умовах не наповнить бюджет, зате дозволить позбавитись збиткових підприємств. Бюрократ ніколи не керував підприємством краще за бізнесмена", - сказав він.

Цибулько прогнозує, що 17 грудня у сесійному залі парламенту збереться мало депутатів.

"Більшість мажоритарників під Новий рік переключають свою увагу на округи. Партії займаються передноворічними речами", - додав політолог.

Він прогнозує, що партії боротимуться за місцеві бюджети, але під час розгляду цього питання порозуміються.

"В Законі про бюджет депутати знайдуть спільну лінію поведінки. Він буде найкомпромісніший. Розглянуть продовження бюджетної резолюції на перший квартал. Потім за результатами першого кварталу вноситимуть до нього певні зміни. Знайдуть модель децентралізації фінансів на користь регіонів", - розповів Цибулько.

Нагадаємо, позачергове засідання Верховної Ради має відбутись у четвер, 17 грудня. Розглянуть проект бюджету та зміни до Податкового кодексу.

Зараз ви читаєте новину «Депутати підуть на компроміс під час ухвалення бюджету - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути